lørdag den 14. maj 2011

Nem aftensmad...

Det fik yngste og jeg i går.
Max en halv time tager det at lave lady og vagabondens livret.

Det er en opskrift fra Rollinger og roulader,
så derfor lister jeg bare ingredienserne op, og ikke den
nøjagtige opskrift.
Jeg har tiltro til, at i sagtens kan bedømme hvor megen salt og hvidløg i vil have i maden.

Hakket kylling blandes med hvidløg, salt, peber og timian.
Steges som små frikadeller, som yderste led på en tommeltot.
Altså små!

Flåede hakkede tomater blendes med hvidløg,
varmes og tilsættes basilikum.

Vend frikadellerne i sovsen,
og server med spaghetti.

Mind, undervejs i måltidet, dit barn om, at det også skal spise spaghettierne,
og ikke kun frikadellerne.

Det der tager længst tid er,
når nu man bor som os på landet,
er at finde hakket kylling.
Så læg en times tid oven i tilberedningestiden,
til indkøb i nærmeste større by.


2 kommentarer:

  1. Tak for opskrift.
    Men åbenbart er hakket kylling ikke lige kommet til vores område.
    Der er færdige kyllingerpølser og andre ting - med det er alt sammen færdigt.
    Ikke noget hakket kylling - bare sådan

    SvarSlet
  2. Er Frankrig et konserves land? Mine forældre har en fransk nabo, og når han har været hjemme i Frankrig, kommer han altid tilbage med alverdens franske specialiteter på dåse, altså til mine forældre. Sidst var noget medister-agtig i svinefedt, på dåse. Det er ikke noget der fremmer min appetit! Ærgeligt med det kylling - for svinefrikadeller de matcher ikke rigtig tomatsovs og pasta, vel?!

    SvarSlet